miercuri, 2 septembrie 2009

Regula 2 dresura caini

Regula 2 de urmat in dresajul canin

Fiecare caine trebuie sa cunoasca comenzile de baza : hai, sezi, culcat, asteapta. De asemenea este foarte important ca rottweilerul dumneavoastra sa execute aceste comenzi si fara lesa.

Atunci cand incepeti o sedinta de antranament cu cainele trebuie sa tineti cont de faptul ca motivatia acestui de a face un exercitiu va scadea pe masura ce exercitiile sunt mai complexe. Trebuie sa privim sedinta de dresaj si din punctul de vedere al cainelui, adica ce este mai important pentru el sa alerge liber si sa miroase fiecare tufa sau sa asculte comenzile date de stapan. Intelegerea acesto aspecte va va creste rabdarea si totodata sansa de a avea succes atunci cand va dresati rottweilerul.

2 comentarii:

  1. buna, Nu de mult am achizitionat un Rottwailer(3,5luni), dar nu face nimic sta toata ziua intins pe jos si nu ma baga in seama orice in cerc sa-i spun. In maniera asta nu am nici o sansa sa fac dresaj cu el. Ce este de facut?? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. nici o grija, nu se pune problema sa nu poata fi dresat. porniti dresajul ca si o joaca , incepeti cu o jucarie care ii place lui foarte mult si cu recompense multe.

    RăspundețiȘtergere