vineri, 6 februarie 2009

Cum invatam un pui sa isi faca nevoile

Cum invatam un pui de rottweiler sa isi faca nevoile in locul ales de noi? sau In cat timp invata sa nu mai faca pisu prin casa un catel?

Acestea sunt intrebari pe care cred ca ni le punem toti cei ce avem pui mici. Va pot spune ca un pui de rottweiler invata sa isi faca nevoile intr-un anumit loc in 2-3 zile , insa fiind mic mai sunt si accidente si se mai intampla sa scape si in alte locuri decat in cel ales. Mai sunt si situatii in care puiul de rottweiler se abate cu intentie de la locul stabilit tocmai pentru a se "juca" cu noi.

Bun si totusi cum invatam puiul de rottweiler sa isi faca nevoile intr-un singur loc? In primul rand trebuie sa cunoastem puiul si gesturile pe care le face. De obicei puii isi fac nevoile dupa ce manaca, dupa ce se trezesc si dupa ce se joaca, deci este bine sa fiti atenti in aceste momente. Atunci cand vrea sa isi faca nevoile cateii incep sa miroase mai intens pe jos. Puiul trebuie luat atunci si dus in locul in care dorim sa isi faca nevoile. Dupa ce face acesta trebuie recompensat, se poate chiar folosi expresia " Bravo pisu!!". Dupa cateva repetari de situatii puiul va invata singur sa mearga la locul stabilit.

Oricum inca odata trebuie sa va inarmati cu multa rabdare si sa fiti pe faza!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu